Üniversite Etkinlikleri


​2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde düzenlenecek olan kariyer etkinlikleri için üniversitelerin kariyer merkezleri ve öğrenci kulüpleri ile eğitim yılı başlamadan önce görüşmeler sağlanmıştır. Üniversitelerin açılması ile birlikte pek çok şehirde kariyer etkinliklerine katılım gösterilmiştir. Bu etkinliklerde fuaye alanlarına katılım sağlanarak öğrenciler ile sıcak temasa geçilmiş olup aynı zamanda üst düzey yöneticilerimizin katılım ile konferanslar düzenlenmiş, case study ve mülakat simülasyonu etkinlikleri yapılmıştır.

Çeşitli üniversiteler ile ilanlarımız aktifken Take-Off Talks Junior ve Cadet adı altında online bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilerek öğrencilerin soruları yanıtlanmıştır.

İlgili etkinliklere İnsan Kaynakları Başkanlığı içerisindeki çalışma arkadaşlarımız ve Kargo Organizasyonel Gelişim Müdürlüğü ekibi aktif olarak katılım sağlamışlardır. 

Turkish Technic İnsan Kaynakları Başkanlığı ile etkinliklere eş zamanlı hazırlıklar yapılıp, etkinliklere birlikte katılım sağlanmıştır.